Whittier Hills Project

 Nestled in Whittier Hills, this project was a renovation of an original Mr. Mann’s Design from the 1980’s.  Initially designed as a cozy Japanese style cottage surrounded by an English garden, Mr. Mann’s Design reimagined the space to stay true to its natural heritage, but lightened and brightened for modern living.

 The design team opened up the kitchen for a more open floor plan, incorporating it into the family room space. The warmness of the wood was accentuated with blues and whites, which were the favorite colors of the owners.  Blues and whites were also incorporated into the accessories, to continue with the Asian perspective of the home.

A unique feature of the design was to make dramatic use of the powder room, becoming a show piece itself.

Tags: Interior Design